Карлос Алкарас започна успешно защитата на титлата си в Барселона,

...
Карлос Алкарас започна успешно защитата на титлата си в Барселона,
Коментари Харесай

Карлос Алкарас тръгна солидно в Барселона

Карлос Алкарас стартира сполучливо отбраната на купата си в Барселона, откакто надделя с лекост Нуно Борхес с 6-3, 6-1 в мач от втори кръг на конкуренцията, който продължи малко над час.

Поставеният под номер 1 в схемата на шампионата дръпна на бърза ръка с 5-1 след два пробива в подаването на португалеца, преди Борхес да покаже зъби и да върне единия брейк. Той обаче се провали още в идващия гейм, а това се оказа съдбовно и за загубата на сета. Във втората част международният номер 2 бе още по-убедителен, давайки единствено гейм на 79-ия в международната класация.

Алкарас ще играе на осминафиналите с спечелилия от напълно испанския конфликт сред Бернабе Сапата Мирайес и Роберто Баутиста Агут, които играят по-късно довечера.

Давид Гофен пречупи съпротивата на ветерана Фелисиано Лопес за място във втори кръг. Там ще играе и аржентинецът Педро Качин, който е първият противник на втория в схемата Стефанос Циципас. Алехандро Давидович Фокина пък е 1/8-финалист след двусетов триумф над Томас Мартин Ечевери от Аржентина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР