Карлос Алкарас също няма да вземе участие в предстоящата Мастърс

...
Карлос Алкарас също няма да вземе участие в предстоящата Мастърс
Коментари Харесай

Още един сериозен удар за Мастърса в Монте Карло: Алкарас също се оттегли от участие

Карлос Алкарас също няма да вземе присъединяване в идната Мастърс конкуренция в Монте Карло (8-16 април). Това разгласи самият той минути откакто неговият съотечественик и 11-кратен притежател на купата Рафаел Надал показа, че ще пропусне шампионата в Княжеството. 

Причината, стояща зад това решение на младежа, е травма, получена по време на полуфиналния му дуел в Маями против Яник Синер. В своето изказване Карлитос разкрива, че резултатите от направените проби в родния му град Мурсия няма да му разрешат да се включи в първата Мастърс конкуренция на клей за сезона, като не излиза наяве каква точно е контузията и какъв брой време ще е належащо на международния №2 за възобновяване.

" След като прекарах два месеца в чужбина, съм благополучен да се завърна вкъщи, само че в същото време изпитвам горест, защото приключих последния си мач в Маями с физически дискомфорт. Днес посетих персоналния си лекар Лопес Мартинес в Мурсия и след прегледа се оказа, че няма да мога да се състезавам в Монте Карло, където планирах да открия своя клей сезон ", написа Алкарас в обществените мрежи.

Следващият деклариран шампионат в календара на младия испанец е този от категория АТР 500 в Барселона (15-23 април), където Карлитос победи през предходната година.

After two months abroad, I am happy to return home but sad because I finished my last match in Miami with physical discomfort. After visiting my doctor in Murcia today and being evaluated, I will not be able to go to Monte Carlo to start the clay court tour.
— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР