Карло Анчелоти призна, че Реал (Мадрид) ще трябва да рискува,

...
Карло Анчелоти призна, че Реал (Мадрид) ще трябва да рискува,
Коментари Харесай

Анчелоти ще поеме рискове срещу Манчестър Сити

Карло Анчелоти призна, че Реал (Мадрид) ще би трябвало да рискува, в случай че желае да заличи пасива си от един гол против Манчестър Сити в полуфиналите на Шампионска лига. Кралският клуб изостава с 3:4 след първия конфликт в Манчестър предходната седмица и в сряда ще се опита да направи нов поврат и да стигне до първи край в най-престижния европейски клубен шампионат от 2018-а насам.

„ Ако стоим надълбоко, няма да допуснем 99 удара към вратата и в случай че не стигнем до наказателното им поле, те ще могат да играят на контраофанзива, само че би трябвало от време на време да поемеш опасности. В тези мачове вкарахме доста – четири против Пари Сен Жермен, пет против Челси, три против Сити – тъй че притежаваме качеството да поемаме опасности “, стартира италианецът на днешната си конференция.

Реал сподели резистентност и темперамент, с цел да се върне както против ПСЖ в осминафиналите, по този начин и против Челси в четвъртфиналите, само че Анчелоти предизвести, че тимът ще се нуждае от освен това от темперамент, с цел да преодолее Сити. „ Не стигаш до край единствено със сърце. Характерът е значима част, само че се нуждаеш от самостоятелно качество, групова отдаденост – нуждаеш се от всичко това, с цел да се класираш за край, едно от тези неща няма да е задоволително за достигането до разногласието за трофея “.

Лука Модрич добави, че играчите са уверени, че могат да минат през „ жителите “ и да преследват 14-и успех в Шампионската лига. „ Сигурни сме, че можем да се завърнем, тъй като знаем, че в първия мач не изиграхме най-хубавия си дуел и все пак вкарахме три попадения. Притежаваме качеството, характера и историята на този клуб, като сме рекордьори по титли, което също прави огромна разлика “, сподели хърватският полузащитник на „ белия балет “.

Реал отпразнува рекордна 35-а купа на Испания в събота, а играчите се порадваха дружно със своите последователи на отворен рейс, който мина по площад " Сибелес " в Мадрид, без значение от идния реванш със Сити след четири дни. „ Наистина искахме да отидем до " Сибелес ", тъй като от много време не бяхме чествали купа с нашите почитатели. Насладихме се на момента, само че когато всичко завърши, бяхме фокусирахме върху идващия мач. Беше прелестен ден и това е всичко, сезонът не е завършил “, добави Анчелоти.

Той удостовери още, че бранителят Давид Алаба ще пропусне реванша заради контузия и ще бъде сменен от Начо Фернандес. Но Каземиро е още веднъж на линия, което е добра вест за полузащитата на „ белите “. „ Каземиро ще ни помогне. Неговото завръщане ни укрепва в отбранителен проект. Мисля, че ще забележим усъвършенстване спрямо първия мач “, приключи наставникът на Реал. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР