Карис ЛъВърт направи официалния си дебют с екипа на Индиана

...
Карис ЛъВърт направи официалния си дебют с екипа на Индиана
Коментари Харесай

Карис спечели най-важната битка в живота си и отново блести в игра

Карис ЛъВърт направи формалния си дебют с екипа на Индиана Пейсърс. Това се случи по време на вчерашната победа на " пешеходците " над тима на Финикс Сънс със 122:111. 26-годишният гард, който дойде в Индианаполис след замяна с Бруклин Нетс, записа 13 точки и 7 битки в първия си мач след повече от два месеца неявяване от паркета. Причината за това е, че в бъбрека на Карис бе намерено раково образувание, до момента в който баскетболистът преминаваше медицинските прегледи в новия си отбор след размяната.

Caris Levert ( ) is back tonight working out of the pick and roll and ball handling.
— Swish Cultures (@swishcultures_)
" Измина много време, играта ми липсваше доста ", показа разчувстваният Карис на конференцията преди дебюта си за Индиана. " Светлината в тунела не изчезваше от погледа ми. Знаех, че болката, която изпитвах след интервенцията, нямаше да продължи постоянно. Знаех, че този ден, в който ще се усещам ужасно, още веднъж ще пристигна. Искрено благодаря на фамилията и съотборниците ми, които ме подкрепяха по време на всичко това "

ЛъВърт претърпя сполучлива интервенция на бъбрека в края на януари, като шансът несъмнено бе с него в този миг. Раковото образувание в организма на баскетболиста бе намерено още в началния си етап и премахването му бе осъществено по проект от доктор Джейсън Спрънджър.

" Преди месец-два нямах визия по кое време и дали въобще ще се завърна на паркета. Изобщо не чаках това да се случи толкоз скоро, като се има поради през какво прекосих. Благодарен съм на всички забъркани и просто съм благополучен, че още веднъж съм в игра ", сподели ЛъВърт след успеха над Финикс.

Caris LeVert with his first point since having a small, cancerous mass removed from his left kidney
— SportsCenter (@SportsCenter)
През предишния сезон стрелецът записа върховото си достижение в кариерата от 18.7 точки, в допълнение с по 4.2 битки, 4.4 асистенции и 1.2 отнети топки в 45 мача с екипа на Бруклин Нетс. Той продължи положителната си игра и през актуалната акция, само че управлението на " мрежите " реши да го жертва и да го изпрати в Индиана като част от договорката, която изпрати Джеймс Хардън в Бруклин. Сделка, която избави живота на Карис ЛъВърт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР