Карим Бензема, който прекрати кариерата си във френския национален отбор,

...
Карим Бензема, който прекрати кариерата си във френския национален отбор,
Коментари Харесай

Френски журналист: Взехме Бензема за идиот и после го викаме обратно

Карим Бензема, който приключи кариерата си във френския народен тим, провокира доста въпросителни с отсъствието си от Мондиала в Катар след травма, която се смяташе, че не е толкоз съществено. Мнозина се усъмниха в контузията и непосредствено нападнаха управителни фактори в тима, които съгласно тях не са желали нападателя да играе.

Даниел Риоло, френски публицист от RMC, приказва за лекуването на травмата на Карим Бензема, което Дидие Дешан и френската федерация направиха преди началото на Световното състезание.

" Отново се контузи. За мен това беше рецидив. Но можеше да бъде на пейката за последните мачове, а най-после да бъде изцяло подготвен ", показа Риоло.

Журналистът също по този начин изясни, че някои от решенията на " петлите " не са се харесали на водещи фигури в тима: " Тук има една истина, която би трябвало да кажа. Карим Бензема заслужаваше повече почитание. Взехме го за глупак и го махнахме. За някои играчи като Лорис, Гризман или Жиру това не бе вярното решение "  допълни той.

" Дешан не искаше Бензема и връщането му в националния тим. Той не знае по какъв начин да ръководи личностите и другите егота, които могат да бъдат открити в един тим.  Бензема представляваше проблем за него ", приключи Риоло.

Франция бе финалист на Световното състезание в Катар, само че мнозина настояват, че с играча на Реал Мадрид, резултатът можеше и да бъде друг.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР