Карфиците могат да се превърнат в оръжие, привличащо неуспехи, болести

...
Карфиците могат да се превърнат в оръжие, привличащо неуспехи, болести
Коментари Харесай

Карфиците – най-доброто оръжие за тъмни ритуали

Карфиците могат да се трансфорат в оръжие, привличащо неуспехи, заболявания и даже изменящо ориста

Карфицата елементарно може да бъде подложена на магическо влияние. Причината е, че тя е от метал, който елементарно попива всяка сила – позитивна или негативна. Острите игли натрупват енергетиката и я насочват към индивида, за който тя е предопределена. Карфицата може да е мощен талисман, само че по-често се употребява за правене на уроки.

Можете да се опасявате в следните случаи

Ако сте разкрили топлийка във вратата или в рамката й, значи някой се пробва да ви въздейства отрицателно. Това е едно от най-силните въздействия и то може да засегне освен вас, само че и околните ви.

Карфица на прага на дома или даже в самия дом алармира, че някой, който ви желае злото, се крие под маската на другар. Ако в мебелите или измежду персоналните си движимости откриете топлийка, която не е на мястото си, значи сте в заплаха.

Карфица, открита на пътя, изключително на кръстопът, рядко се появява там инцидентно. Най-вероятно е употребена в обред за отърваване от проблеми и по-късно е изхвърлена. Отминете я: в случай че я докоснете, ще си „ лепнете ” и проблемите.

Карфици се употребяват във вуду ритуали

В самодейна кукла, символизираща индивида, върху който би трябвало да се повлияе, се забиват карфици и се произнасят проклятия. Тези карфици са доста рискови и в случай че инцидентно попаднат при вас, вие също сте подложени на мощен енергиен удар.

Намерени карфици в чантата, на работното място, на седалката на колата най-често са подхвърлени за да ви навредят.

Как да се отбраните?

Не пипайте топлийка, открита на улицата. Ако просто я отминете, няма да има никакви последици. Ако сте разкрили топлийка, която очевидно е предопределена да ви навреди, можете благодарение на елементарен обред да се отбраните. Трябва колкото може по-скоро да се избавите от карфици, открити в дома ви или в персоналните движимости. Защитете ръцете си с ръкавици и вземете карфицата. Не бива да я докосвате с голи ръце – при съприкосновението с кожата иглата незабавно ще ви съобщи мощен заряд негатив. Така ще е доста по-сложно да се избавите от него.

Отнесете карфицата на кръстопът и произнесете над нея: „ Иглата се чупи, а ориста ми цяла остава. Божията мощ ще ме отбрани, злото няма да ми навреди. Амин! ”. След това счупете карфицата и оставете частите на пътя.

Като вид, можете да я изгорите. Разбира се, не е допустимо да бъде изпепелен металът, само че е задоволително да се нажежи до алено. В огъня карфицата ще се почисти от отрицателната енергетика. Това, което е пазело ръцете ви по време на ритуала, би трябвало да се изхвърли. Когато се върнете там, където сте разкрили иглата, три пъти прекръстете мястото.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР