Карето е просто геометрично пресичане на прави линии, но колко

...
Карето е просто геометрично пресичане на прави линии, но колко
Коментари Харесай

27 идеи за елегантен маникюр в модерното каре

Карето е просто геометрично секване на прави линии, само че какъв брой разновидности на дизайн с него основават известните дизайнери! Има даже световноизвестни фешън къщи, които станаха известни с помощта на своята визитка – . Ярък образец за това е емблематичният тренчкот на Burberry, който се намира в дрешника на всяко съвременно момиче. Но дамите взеха решение да носят карето освен върху поли,, якета и дъждобрани, само че и върху ноктите си. И в действителност карираният  изглежда небанален, моден и автентичен, само че в това време и задоволително въздържан. Освен това съвършено прикрива дребните недостатъци на ноктите.

В нашия бързо изменящ се, динамичен, непрекъснато препускащ напред свят няма нищо постоянно. Но какво да кажем за щампата с каре, която не губи своята известност след сезон, а също и актуалността си както в мъжката, по този начин и в модата за дами? Битува мнението, че карето се е появило в античен и това изказване се удостоверява даже от някои находки на археолозите. След това наклонността за карирани материи се измества към Римската империя, където сенаторите се обличат в тоги, ушити от сходна тъкан. Между другото, даже в далечна Япония има карирани кимона, които са обичайните облекла на по-силния пол. Жалко е, само че всички тези обстоятелства изцяло унищожават версията за произхода на карето от зелените хълмове на Шотландия.

Но дано да признаем, че точно шотландският килт се трансформира във ентусиазъм за създателите от света на висшата. И точно класическият тартан (вид кариран плат) подтиква известни дизайнери да основават костюми и якета, панталони и поли с истинското секване на линии. По-късно тази наклонност ловко прониква в областта на декорацията на ноктите и карираният маникюр може да се види върху спретнатите и добре поддържани пръсти на доста девойки и. Има няколко разновидности карета и всяка от тях е намерила своето олицетворение в дизайна на ноктите.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР