< Карък бележи пътешествията на Ути Бъчваров в екзотичните дестинации < В последно

...
<
Карък бележи пътешествията на Ути Бъчваров в екзотичните дестинации
<
В последно
Коментари Харесай

Пълен карък: Габриел едва не „светил маслото“ на Ути Бъчваров!

< Карък бележи пътешествията на Ути Бъчваров в екзотичните дестинации
< В последно време известният готвач се е отдал на екзотични пътешествия, с цел да реализира дълго лелеяни фантазии. Той бе на мечтания Голям бариерен риф, с цел да се гмурка измежду акули и екзотични риби в едно от най-известните места на света. Но знамение на чудесата, в хотела в Австралия, където бе отседнал, на Ути му отарашили багажа и му откраднали много скъпоструващи движимости.
< След това Ути Бъчваров отпътува за Нова Зеландия. Но щом стъпил на земята, времето станало още по-мрачно. Той не съумял да остане плануваните дни за отмора и се върнал със седмица по-рано. Причината се оказала връхлетелия го вихър, който мощно блъснал столицата на един от островите и едвам не му лишил живота.
< „ Обикновено кръщават ураганите с женски имена, само че този носеше името „ Габриел “. Оказа се освен доста мощен, само че и много унищожителен. Едва не се простих с живота си, откакто той удари столицата “, спомня си към момента със боязън за преживения смут топ кулинаря.

< Той обаче е мощно впечатлен от местата, които посетил. Бил още в Тасмания. „ Това е едно от най-красивите места в света, където бях. Бих се върнал още веднъж със фамилията си “, твърди упорития Ути.
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР