Карабинерите от Милано заведоха дело срещу 36-годишна българка затова, че

...
Карабинерите от Милано заведоха дело срещу 36-годишна българка затова, че
Коментари Харесай

Българска блондинка разхожда с каишка рис в Милано, отнеха й го /снимки/

Карабинерите от Милано заведоха дело против 36-годишна българка по тази причина, че заплашва сигурността на хората, разхождайки рискови животни. Българката разхождала с каишка в центъра на Милано необитаем рис каракал, оповестиха италианските медии. Това е граблив бозайник от фамилията на котките, прочут още като алена котка. От 1996 година в Италия е неразрешено развъждането на сходни животни в градовете.
За пръв път българката, която разказват като елегантна русокоска, била забелязана на разходка с риса в градините „ Монтанели” през ноември. Снимка на дамата с риса, направена от минувач, бързо обиколи обществените мрежи, попадайки и в полезрението на общинската администрация. Кметството стартира зов към жителите в мрежите да му оказват помощ да открие рисът, защото е рисков див звяр.
Тези дни карабинерите лишиха риса от собственичката му, която го отглеждала в апартамент в центъра на Милано. Там бил оставян на независимост. Българката съобщила, че ще апелира решението на италианските управляващи. Според нея в родината й развъждането на сходни животни не е неразрешено. Рисът бил роден през май в Белгия, само че българката го купила в Чешката република за 10 000 евро.
В момента рисът се намира във ветеринарна клиника в Милано, след което ще бъде поверен на център, оторизиран да отглежда рискови животни.
Кметството на Милано разгласява известие, в което благодари на жителите, които са му помогнали да открие рисковия рис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР