Капитанската битка тази седмица в Игри на волята предизвика разнопосочни

...
Капитанската битка тази седмица в Игри на волята предизвика разнопосочни
Коментари Харесай

Тодор все пак поздрави Боби за победата в "Игри на волята"! Боецът даде съвет на Рибаря

Капитанската борба тази седмица в " Игри на волята " провокира разнопосочни мнения, като във фокуса им беше един от любимците на всички за спечелването на премията - Тодор. Поводът за тези мнения са забележките на водещия, Димо Алексиев, който на два пъти се наложи да му напомня разпоредбите на играта, защото Тодор се опита да спести време на два от детайлите на борбата. 

Виж още: Каква би трябвало да е дамата до Александър от " Игри на волята "? И за какво забива по 800 пирона дневно?

В последвалия анализ на играта съперникът на Тодор, Борислав, на няколко пъти изрече своето отчаяние, че капитанът на Жътварите не е признал провалянето. " Лично за мене щеше да е по-мъжко, в случай че беше споделил " евалата, Боби ", беше по-добър. Една борба не ме прави по-добър напълно, само че през днешния ден аз бях по-добрият ", " с почитание се отнесох към него и той да няма достойнството да каже " да, тук беше по-добър от мене ". Не можеш да се биеш в гърдите и да приказваш за чест нон-стоп, за геройство и достолепие и в последна сметка да не го носиш в себе си ", бяха единствено част от мненията на Борислав след борбата. И най-после заключи: " Държанието на спечелилия се вижда в загубите ".

Виж още: След " Игри на волята ": Защо Станимира е разочарована от Ники и кои са приятелите ѝ в шоуто?

Междувременно Тодор очевидно си е взел поука от случилото се и в персоналния си Instagram профил в story поздрави съперника си. " Искам да поздравя Бобката за положителната игра нощес. Показа сръчност, експедитивност, бърза мисъл, беше по прецизен по бърз от мен, то се видя, успеха е налице ", сподели Тодор. " Супер си, да си жив и здрав, единствено наблегни малко на издържливостта и си ток ", приключи Тодор.

Виж още: Игри на волята роди ненадейно другарство: Малките машинки Симона и Сюзън - неразделни!

Въпросното story беше споделено от Борислав, който обаче не го разяснява по никакъв метод. Вместо това той благодари на почитателите си за поддръжката и известията, които му пращат. И акцентира, че се радва на утвърждението на хората, тъй като в играта е себе си. 

Виж още: Вайс се извини на Влади поради заканите след елиминирането на Сюзън, само че има неща, на които държи

Боби акцентира още, че самата борба е била значима, само че не е нищо уверено и изключително, а просто едан капитанска борба.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР