Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че ако Кристиано Роналдо

...
Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че ако Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Киелини: Ако Роналдо е проблемът на Ювентус, то искам да имам много от тях

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини съобщи, че в случай че Кристиано Роналдо е проблем за отбора, то той би желал да има доста от тях. „ Бианконерите “ сега се намират на третата позиция в Серия А и се намират в серия от две следващи победи над Наполи с 2:1 и Дженоа с 3:1, само че на следващия ден им следва мъчно затруднение против Аталанта в Бергамо.

„ Ако Кристиано Роналдо е проблем, то бих желал да имам доста от тях. Не би трябвало да мислим какво би могло да бъде. Ако си задаваме единствено въпроси – губим внимание. Трябва да се изкачим допустимо на първо време в класирането. Може би ще се преборим за второто място, тъй като Интер е надалеч “, съобщи Киелини.

„ Изиграхме страховит мач против Наполи, който се представяше добре в този миг, а по-късно продължихме добре и в дуела с Дженоа. Сега мислим само за срещата с Аталанта. Те са физически мощен и техничен тим, който те притиска през целия мач. Гуардиола е прав, все едно отиваш на ортодонт. Все още имаме оръжията, с цел да ги затрудним “, добави още той.

CHIELLINI:

“If Cristiano Ronaldo is a problem, I would like to have many of them. "
— CristianoXtra™ (@RonaldoZone_)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР