Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей оябви след поражението

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей оябви след поражението
Коментари Харесай

Матей: Целият отбор се провали, Левски показва добър потенциал, Лудогорец и другият ЦСКА се справят много добре

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей оябви след провалянето с 0:2 от Левски, че това е най-слабият мач на “червените ”, откогато той е в отобра. Също по този начин бранителят е на мнение, че шампионата е на по-високо равнище от предходната година и дефинира четири тима, които ще се борят за купата - ЦСКА - София, Левски, Лудогорец и “другият ” ЦСКА.

“Доста неща се объркаха, само че останахме в мача с еднакъв резултат дълго време. В началните минути те бяха доста рискови. Заради засада нашият гол беше анулиран, Линдсет уцели гредата. Трябва да признаем, че играхме доста едва, само че дълго време беше 0:0. През второто полувреме мачът вървеше към 0:0. Изглеждаше, че по този начин ще свърши. След 75-ата минута не взехме верни решения, вкараха, а при 2:0 мачът свърши.

Те се възползваха от тези дарове и вкараха голове. Да се надяваме, че това е казус, който няма да се повтори. Все още имам вяра, че като тим имаме една от най-хубавите отбрани в шампионата. Смятам, че освен отбраната, а целият тим се порвали и това не би трябвало да се случва още веднъж. Трудно ще се възстановим.

Днес беше неприятната версия на нашия тим. Загубихме с 0:2. Изиграхме един от най-слабите мачове, откогато съм тук. Това се случва в един от най-важните мачове. Трябва да си вземем поучения и да се изправим.

Има няколко тима, които ще се обрят за купата. Нивото е малко по-високо от предходната година. Да, Левски демонстрира добър капацитет. Но Лудогорец и другият ЦСКА също се оправят доста добре. Загубихме борбата, само че се надявам да спечелим войната ”, сподели Юрген Матей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР