Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев и нападателят Ахмед Ахмедов са

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев и нападателят Ахмед Ахмедов са
Коментари Харесай

Двама играчи на "ЦСКА-София" са с COVID-19

Капитанът на " ЦСКА-София " Петър Занев и нападателят Ахмед Ахмедов са диагностицирани с COVID-19, оповестиха от клуба. " Всички други играчи и треньори в отбора ни са здрави и не престават подготвителния развой. Състоянието на инфектираните е устойчиво и те се усещат добре, като и двамата са карантинирани навреме, при съблюдаване на всички наложителни ограничения и за тях е положена нужната здравна грижа ", гласи още известието.

Това е трети случай на инфектирани с ковид с тима след този на Томислав Юрич от края на юни. Проблемът е, че Занев е дал позитивния тест след завръщането си от националния тим, за които игра с капитанската лента при 1:1 с Ирландия. В този мач Занев бе заменен наложително поради контузия. Резултатите пораждат риск и от други инфектирани в националния отбор.

За взрив на позитивни проби оповестиха и от втородивизионния " Добруджа ". Главният управител на тима Светослав Петров разгласи пред " Спортал ", че в отбора има 8 инфектирани футболисти. Много е евентуално да бъде отсрочено семейството на добричлии против " Локомотив " (Сф) в четвъртък от VI кръг във Втора лига.

Междувременно " ЦСКА-София " научи името на основния рефер на семейството против " БАТЕ Борисов " от II квалификационен кръг за Лига Европа. Това е 30-годишният румънец Хоратиу Фесник. Двубоят е на 17 септември от 20:00 ч.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР