Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо даде интервю за официалния сайт

...
Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо даде интервю за официалния сайт
Коментари Харесай

Роналдо: Вкарах три красиви гола

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо даде изявление за формалния уебсайт на УЕФА след успеха нощес с 3:1 над Швейцария в Порто, която изпрати домакините на финала в шампионата Лигата на нациите. Нападателят на " Ювентус " се отличи с хеттрик.

" Вкарах три доста значими гола, красиви голове. Много съм благополучен. само че по-важното беше, че победихме и тимът се класира за финала, което беше нашата цел ", съобщи Роналдо.
Хеттрик на Роналдо класира Португалия за финала в Лигата на нациите Суперзвездата на "мореплавателите " разнищи Швейцария
Той благодари на почитателите за поддръжката и ги прикани да изпълнят " Ещадио до Драгао " и за финала в неделя.

" Беше сложен мач. Швейцария е отличен тим и игра добре. Но ние имахме повече благоприятни условия и шансове да ги осъществяваме. Заслужавахме успеха ", добави Роналдо, като означи, че за него няма значение дали на финала ще срещнат Англия или Холандия.

С трите си гола против Швейцария Кристиано Роналдо има към този момент 88 попадения за националния си тим в 157 мача. Той е лидер по този индикатор в Европа, като изпреварва с 4 попадения унгареца Ференц Пушкаш, който е с 84 в 89 срещи.

След тях в тази ранглиста са различен маджарски футболист от 50-те години на предишния век – Шандор Кочиш (75 гола в 68 мача) и германците Мирослав Клозе (71 гола в 137 мача) и Герд Мюлер (68 гола в 62 мача).

Повече от Роналдо е отбелязал само Али Даеи, който има 109 попадения за Иран.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР