Капитанът на подводница 1-ви ранг Алексей Коржев, който многократно се

...
Капитанът на подводница 1-ви ранг Алексей Коржев, който многократно се
Коментари Харесай

Съветска подводница се сблъсква с два подводни неидентифицирани обекта

Капитанът на подводница 1-ви сан Алексей Коржев, който неведнъж се е сблъсквал с неидентифицирани подводни обекти, споделя за случай, станал през 1984 г.Той не е единственият, който нарушава мълчанието и споделя на обществеността невероятните детайлности от събитията, които се случват в морето.Постъпвайки на бойно дежурство, подводницата следва строго плануван курс. В оня регион не би трябвало да има други подводници, само че внезапно на радара ясно се виждат два мистериозни обекта.

 Алексей Коржев
Алексей КоржевМоряк незабавно ги показва, защото скоростта на придвижването им доста надвишава допустимите ограничавания на скоростта на подводница.Неидентифицираните подводни обекти развиват скорост към 300 километра в час, извънредно бързо трансформират посоката си, издигат се в горните водни пластове и също по този начин мълниеносно се спускат в дълбините.
Капитан Коржев взема решение да издигне на повърхността подводницата, с цел да прегледа по-добре мистериозния им конвой.На мостика излизат трима души – капитанът и двама офицери. Пред тях куполообразните обекти безусловно изхвърчат от водата.Размерът им не надвиша 5 метра, само че физическите данни просто не се вписват в нормите. Командването на подводницата стига до извода, че пред тях има „ устройства, които не принадлежат на хората, те са нещо друго, на по-развита цивилизация “.Четете още: Декласифицирани съветски документи оповестяват за подводни срещи с USOНЛО стартират да излъчват лъчи със зелена светлина, които се насочват в четирите направления. Капитанът подрежда всички бързо да влязат в подводницата и да стартират да се гмуркат във водата.Обектите се спускат зад тях и насочват по един от лъчите си. Оборудването в подводницата се изключва, а всички участници в събитията чуват тон, наподобяващ „ работа на фреза “.Хората в подводницата са доста уплашени, до момента в който мистериозните обекти се пробват да ги потопят.Алексей Коржев признава, че „ не е знаел какво да прави в този миг “. Цялото съоръжение е изключено, а те са на дълбочина към 160 метра. Няколко минути по-късно всичко внезапно свършва – НЛО отплуват с висока скорост в дълбините.Според капитана „ тяхната подводницата евентуално е сканирана и разпозната от представители на друга цивилизация “.Някои от скептиците считат, че това е „ богатата фикция на пенсиониран капитан “, само че негови локални и задгранични сътрудници удостоверяват от персонален опит съществуването на неидентифицирани подводни обекти.Владимир Ажажа разгласява книга, отдадена на случаите на наблюдения на разнообразни моряци и подводничари на неидентифицирани обекти в морето и океана.Каквито и да са те — плод на въображението, механични неизправности, секрети държавни планове или извънземни, факт е, че съществува дълга история на сходни наблюдения.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР