Капитанът на Ница Данте подписа нов договор с клуба. 39-годишният

...
Капитанът на Ница Данте подписа нов договор с клуба. 39-годишният
Коментари Харесай

39-годишният капитан на Ница подписа нов договор с клуба

Капитанът на Ница Данте подписа нов контракт с клуба. 39-годишният някогашен бразилски национал удължи договора си с южняците за още една година. Той е в клуба от 2016 година и към този момент има 243 изиграни мача за Ница.

“Да удължа още веднъж контракта си е горделивост за мен. Чувствам доста признателност и желая да благодаря на съотборниците ми, които ме провокират всеки ден. Това ме кара да се усещам благополучен и непрекъснато да мисля по какъв начин да им оказа помощ да прогресират ”, показа бранителят, който е победител в Шампионската лига от 2013 година, когато печели с екипа на Байерн (Мюнхен).

Президентът на Ница Жан-Пиер Ривер дефинира Данте като модел за подражателство на терена и отвън него и дефинира новия контракт като явен избор. Най-големите триумфи на бразилеца са в интервала му в Байерн, за който играе сред 2012 и 2015 година Тогава той три пъти става първенец на Германия, два пъти печели Купата на страната и един път Шампионската лига. Той има 13 мача за националния тим на Бразилия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР