Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо излезе със

...
Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо излезе със
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Твърде сплотен отбор сме, за да бъдем победени от външни сили

Капитанът на националния тим на Португалия Кристиано Роналдо излезе със известие в обществените мрежи, в което съобщи, че " мореплавателите " ще се борят до край за спечелването на международната купа.

С изявлението си Роналдо развенча информациите, че атмосферата в отбора не е добра поради самия него и неговите пререкания със селекционера Фернандо Сантош.

Вместо това досегашният футболист на Манчестър Юнайтед съобщи, че отборът е " прекомерно обединен, с цел да бъде опустошен от външни сили ".

" Имаме прекомерно обединен тим, с цел да бъдем победени от външни сили. Ние сме смела нация, с цел да си позволим да се предадем на който и да е съперник. Ние сме тим в същинския смисъл на думата. Отбор, който ще се бори за фантазията до дъно! Доверете ни се! Напред, Португалия! ", написа Кристиано Роналдо.

Роналдо и Португалия към този момент се класираха за 1/4-финалите на Мондиала в Катар, където ще спорят с изненадата на шампионата досега Мароко. Мачът е в събота (10 декември) от 17.00 часа и ще може да го наблюдавате на bntsport.bg



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР