Капитанът на националния отбор на Перу Хосе Паоло Гереро се

...
Капитанът на националния отбор на Перу Хосе Паоло Гереро се
Коментари Харесай

На Гереро му се размина, ще играе на световното

Капитанът на националния тим на Перу Хосе Паоло Гереро се яви пред трибунала на ФИФА в Цюрих през днешния ден, с цел да се отбрани поради обвиняването в приложимост на допинг, откакто той се провали на тест. Положителната проба е взета преди мача с Аржентина като посетител през октомври. Изслушването във ФИФА продължи четири часа, а откакто излезе от залата футболистът остана на открито на студеното и прохладно време, с цел да подпише подписи на към десетима последователи на перуанския народен тим, които го чакаха пред постройката на централата.

Според медиите в Перу, Гереро ще получи наказване за прекъсване на правата за период най-вече от 6 месеца, което ще бъде оповестено на 4 декември. Той обаче ще може да играе на Мондиал 2018.

Перу се класира на Световни футболни финали след дълго 36-годишно очакване, само че 33-годишният капитан на отбора е изправен пред скандално изваждане от футбола с дълговременно наказване.

Гереро, който е футболист на най-популярния бразилски тим Фламенго, сега изтърпява краткотрайно наказване от 30 дни отнемане от права и заради тази причина не игра в плейофите с Нова Зеландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР