Капитанът на националния отбор Ивелин Попов заслужи добри думи за

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов заслужи добри думи за
Коментари Харесай

Ивелин Попов се намира в отлична форма, пишат в Русия

Капитанът на националния тим Ивелин Попов заслужи положителни думи за представянето си в клубния си отбор " Спартак " (Москва). Руският първенец завърши лятната си подготовка, а пресата в страната дефинира българският нападател за един от най-хубавите.

" Попов впечатлява с формата си в контролите. Той играе добре, с познатото си въобръжение и положително придвижване без топката ", разяснява в седмичната си колонка в " Спорт Експрес ", авторитетният публицист и създател на няколко книги за " Спартак " Игор Рабинер.

Понравились: 1) Петкович - все передачи на обострение и точно; 2) "цымбаларистый " Бакаев, 3) Попов - в отличной форме. Не понравился 1 тайм.
— Igor Rabiner (@IgorRabiner) July 7, 2017

Само след няколко дни Попов и неговият клуб се изправят против " Локомотив " (Москва) в мач за Суперкупата на Русия. Двубоят е на 14 юли, петък и ще се играе на стадиона на " железничарите ".

В последните месеци българският национал беше съврзван с трансфер отвън " Спартак ", само че той самичък опроверга тези изказвания в изявление пред " Дневник ".

Попов остава футболист на " Спартак " и ще взе участие с отбора в Шампионската лига през тази есен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР