Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, говори за 11-ата шампионска

...
Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, говори за 11-ата шампионска
Коментари Харесай

Недялков: Искам един ден да работя с Мъри Стоилов

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков, приказва за 11-ата шампионска купа на " орлите ", която разградчани завоюваха по безапелационен метод.
Националът разяснява и идния мач против Левски от полуфиналите в шампионата за Купата на България.

" Чувствам се доста добре. Супер е да си първенец. 11-та поредна купа, не всеки може да реализира сходно нещо. Нека не забравяме и кои тимове са зад нас. Това е четвъртата ми купа на България. Ще ми е малко необичайно на подвигна купата като капитан. Емоциите ми са доста. И преди съм бил част от шампионски тим, само че да си капитан е друго. Готино е възприятието, приповдигнато.

Не съм изцяло подготвен за игра, встъпвам в нещата. Усещам, че ми би трябвало време. Но се усещам добре. Треньорът е удовлетворен от мен. Спокоен съм. Очаквам да вървим напред.

Знаем, че ще играем на цялостен стадион против Левски. Няма какво да губим, откакто към този момент паднахме с 2:3 в първия мач. Ще се насладим на страстта. Искам да стане прекрасен дуел, да покажем добър футбол. Желая ние и Левски да демонстрираме, че в българския футбол има живот. Факт е, че доста пъти сме били Левски като посетител.

Всички сме наясно какъв мач ни следва. Чакаме си моментите. Никой от моите съотборници няма да е обезпокоен и пренавит, убеден съм. С неспокойствие чакам да покажем какъв тим е Лудогорец. Когато Станимир Стоилов беше в Ловеч, не можех да работя с него, тъй като още бях дете. Дано един ден имам тази опция. Гледам професионално на нещата и мога да кажа, че ми харесва неговата работа. Вижте в Левски за какъв брой малко време се трансформираха нещата към по-добро. Адмирации за всичко свършено ", съобщи Недялков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР