Капитанът на Локомотив София – Красимир Милошев, говори след победата

...
Капитанът на Локомотив София – Красимир Милошев, говори след победата
Коментари Харесай

Капитанът на Локо София: Тази победа носи увереност за мача за Купата

Капитанът на Локомотив София – Красимир Милошев, приказва след успеха с 1:0 над Славия в мач от 24-ия кръг на efbet Лига.

Милошев се надява тази победа да даде нужната убеденост в тима и за идния мач сред двата отбора за Купата на България.

„ Много сложен мач, който знаехме, че ще е подобен. Беше значимо да спечелим, защото идващият път отново сме против тях, само че за Купата, и ще имаме преимущество за тази среща. Славия бяха изнервени от това, че им анулираха гола. Гледахме след това обстановката и изцяло вярно решение. След това бяха разконцентрирани и се възползвахме от тези неточности, вкарахме гол и се веселя “, стартира Милошев.

„ Радвам се, че тези две победи пристигнаха в този момент, защото имаме тежка стратегия. Не тръгнахме добре и пуснахме срамна загуба от 0:6 от ЦСКА 1948 и с победи и разпределяне взехме тези два мача и отстрамихме ситуацията “.

„ Не знам дали напрежението ще е по-високо за Купата. Това е дребното столично дерби, само че би трябвало да сме по-агресивни. Нямаше такава от нас през първото полувреме, а точно с нея победихме много тимове в шампионата “, продължи той.

„ Чувствам се по-уверен в себе си. Радвам се и благодаря на треньорите за доверието към мен. Надявам се да натрупвам от ден на ден убеденост “, приключи водачът на „ червено-черните “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР