Капитанът на Левски Николай Михайлов спаси поне три сигурни гола

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов спаси поне три сигурни гола
Коментари Харесай

Капитанът на Левски: С това ръководство няма как да остана

Капитанът на Левски Николай Михайлов избави най-малко три сигурни гола в своята врата при успеха над Черно море с 2:1. След края на дуела той съобщи, че за момента няма по какъв начин да остане при „ сините “, договорът му изтича и той напуща.

" За мен героите са почитателите през целия сезон. Искам да им изкажа едно огромно благодаря. Винаги съм давал всичко за Левски. Който обича клуба остана до края. За мен бе чест да бъда тук. Към момента с това управление няма по какъв начин да остана. Разделям се с клуба. Винаги съм желал да оказвам помощ на Левски. В момента нямам предложение за нов контракт. Ако ми бъде препоръчан – несъмнено, че ще остана “, добави той.

Нападателят на Левски Валери Божинов бе прочувствен след успеха във Варна. Той съобщи, че желае да продължи да играе за “сините ” и се надява нещата в клуба да се възстановяват от финансова позиция. 

“Искам да поздравя всички момчета, Живко и най-много Ники. Също и нашата невероятна аудитория. Ние сме прочувствени момчета, обичаме Левски. Това е огромен клуб в моята душа. Надявам се, че всичко ще бъде ок. Пъзелът ще се подреди и Левски ще се върне там, където му е мястото. Тежко е, само че с помощта на момчетата и управлението играхме на 100%. Време за мъже. Малките станаха мъже. Няма човек, който не желае да остане в Левски. Мисля, че даже и пресаташето би желал да бъде тук и да играе. Когато носиш синята фланелка, е магия. Надявам се да се оправят нещата и да има едно успокоение. Ние оставихме сърцето и душата си на терена ”, сподели Божинов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР