Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че се разделя с

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че се разделя с
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Разделям се с "Левски"

Капитанът на " Левски " Николай Михайлов разгласи, че се разделя с родния клуб. Вратарят завоюва наградата за състезател на мача във Варна против " Черно море ", който " сините " завоюваха с 2:1 с гол на Валери Божинов минута преди края. Така " Левски " завоюва своята 11-а победа в шампионата, в което приключват на 8-о място в.

" За мен героите са почитателите през целия сезон. Винаги съм давал всичко за " Левски " - който обича клуба остана до края. Искам да им изкажа (на феновете) едно огромно " Благодаря! ". За мен бе чест да бъда тук. Продължаваме напред, нека всички да са живи и здрави. Към момента с това управление дребна е вероятността да остана. Разделям се с клуба. Винаги съм желал да оказвам помощ на " Левски ". В момента нямам предложение от него за нов контракт. Ако ми бъде препоръчан – несъмнено, че ще остана “, сподели 32-годишният вратар.

За отбелязване, с изключение на успеха на " сините " във Варна бе, че дебют в състава направиха 16-годишните Пламен Андреев и Асен Митков.

" Черно море " пък ще има още един мач - баража за попадане в евротурнирите против 4-ия от първата шестица - " Арда ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР