Капитанът на френския шампион по волейбол Волеро Льо Кане Ева

...
Капитанът на френския шампион по волейбол Волеро Льо Кане Ева
Коментари Харесай

Ева Янева не мисли за пенсия

Капитанът на френския първенец по волейбол Волеро Льо Кане Ева Янева изясни за какво продължава контракта си с клуба за още една година.

" Първо, мисля и чувствам, че има още какво да дам на този тим, на тези девойки. Не съм подготвена към момента да изляза в пенсия. Имам предпочитание да играя, обичам волейбола и това, което върша ", разяснява българката пред локалната телевизия BFM, която е основана в Ница.

Следващата цел пред тима и Ева Янева, откакто отборът за втори следващ път завоюва купата във Франция, е сериозен пробив в Шампионската лига. През този сезон отборът стигна до осминафиналите и това е първи сходен триумф за френски отбор от 2015 година.

" Шампионската лига е нещо огромно и извънредно. Надявам се, че идната година в действителност ще имаме опция да създадем нещо още по-добро и ще работим доста, с цел да го реализираме ", сподели още Янева.

Ева Янева бе оповестена за най-полезен състезател във втория край против отбора на Мюлуз, който Льо Кане завоюва с 3:1. Българката осъществя 11 точки, само че се регистрира и с забележителните 82% успеваемост при посрещането.
 Пламен Константинов разкри дали Казийски ще се завърне в националния тим
Пламен Константинов разкри дали Казийски ще се завърне в националния тим

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР