Капитанът на Франция Юго Лорис се изказа ласкаво за Англия,

...
Капитанът на Франция Юго Лорис се изказа ласкаво за Англия,
Коментари Харесай

Юго Лорис: Англичаните заслужават много похвали

Капитанът на Франция Юго Лорис се изрече ласкаво за Англия, откакто " петлите " отстраниха селекцията на Гарет Саутгейт с 2:1 в четвъртфинална среща от Световното състезание в Катар.

" Подходът беше решителен. Имахме сложен мач против доста добър британски тим, те заслужават доста похвали, тъй като до края беше страхотна борба. Бяхме солидни във значимите моменти от мача. Решихме нещата в наша изгода в точните моменти. Това е страхотна премия за труда и подготовката за мача, би трябвало да поздравим треньора, щаба и всички играчи. Трябва да ни вдъхне още повече убеденост за полуфиналите.

Трябва да се насладим на триумфа, не е банално. Колкото повече напредваш в шампионата, толкоз повече би трябвало да вдигаш равнището. Какъвто и да е противникът, би трябвало да играеш на равнището на Световно състезание. Това беше казусът през днешния ден. Имахме компликации на моменти, британските полузащитници покриваха доста терен, начело те са доста сложни за запазване, имат номер 9, който е един от най-хубавите в света. Страдахме, само че бяхме мощни в бурята. Мачът беше изострен, когато беше належащо. Специална вечер за мен, моето 143-то присъединяване бе против Англия, страна, в която играя от 10 години. Най-добрият метод да го отпразнуваме беше да спечелим този мач ", съобщи Юго Лорис.
 Оливие Жиру: Показахме нрав на победител
Оливие Жиру: Показахме нрав на победител

Този 53-и гол е още по-ценен, споделя нападателят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР