Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев направи шокиращо разкритие за

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев направи шокиращо разкритие за
Коментари Харесай

Неделев със стряскащо разкритие: Травмата ми бе като на Шума...

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев направи шокиращо разобличаване за случая от юни в Грузия, когато пострада при злополука и претърпя извънредно комплицирана интервенция в Тбилиси. Халфът беше посетител в 

" Единственото, което си припомням е, че си приказваме с момчетата откъм гърба в рейса и след това се разсънвам в болничното заведение. Веднага попитах, като се разсъниха, по кое време ще мога да играя още веднъж футбол. Много ми се желае да играя “, показа Неделев в подкаста " При Тото “ и разяснява бъдещото си завръщане на терена.

" Нищо не помнех от случилото се. Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, едно към едно. Само че при мен всичко се е случило бързо в болничното заведение. Нашият доктор доктор Бончев ми споделя, че е влезнал напряко в операционната и като е видял по какъв начин оперира сътрудника му, е било ясно, че е невъобразим занаятчия. А той оперирал единствено от министър нагоре. Бочев сподели, че се е успокоил, че съм бил в положителни ръце. Засегната е била артерията, не е имало проблем с мозъка. Зашили са ме с три копчета и докторът не ми е поставил пластина, тъй като с нея в никакъв случай повече е нямало да играя футбол “, добави звездата на " канарите ".

" Много ме бе боязън в самолета и в никакъв случай не бих се върнал там в Грузия. Живот и здраве, януари към този момент би трябвало да стартира да се изявявам на 100 %. Исках по-рано да играя, само че споделиха, че няма смисъл за два-три мача. Аз към този момент месец упражнявам наедно с тима. Просто съм с каската, тя ми е комфортна. Не ме е боязън да играя отново “, сподели още Тодор Неделев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР