Капитанът на Барселона Андрес Иниеста призова към диалог между испанското

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста призова към диалог между испанското
Коментари Харесай

Иниеста призова Испания и Каталуня към диалог в името на мира

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста прикани към разговор сред испанското държавно управление и това на Каталуня, като метод да бъде свалено напрежението в опитващия се да се отдели североизточен район.
(1/3) Nunca he valorado públicamente situaciones tan complejas con sentimientos diversos pero esta situación que vivimos es excepcional...
— Andrés Iniesta (@andresiniesta8) 5 октомври 2017 година
Полузащитникът на националния тим на Испания отхвърли да вземе страна по отношение на референдума, наименуван от законната власт в Мадрид противозаконен, а в Каталуния- извоюван от подкрепящите отделянето. Самият Иниеста е роден в малко градче покрай Албасете, провинция Кастиля. Но от напълно дребен е в школата на Барселона.
(2/3)... y una cosa tengo clara, antes de que nos hagamos más daño: Dialoguen, los responsables de todo, dialoguen.
— Andrés Iniesta (@andresiniesta8) 5 октомври 2017 година

Според каталунското държавно управление, 90 % от гласувалите са подкрепили отделянето и на специфична парламентарна сесия в понеделник, ще бъде оповестена раздялата. Но испанското държавно управление, което е над районните по закон, забрани провеждането на такова съвещание.
(3/3) Háganlo por todos nosotros. Merecemos vivir en paz.
— Andrés Iniesta (@andresiniesta8) 5 октомври 2017 година

" Никога не съм коментирал обществено обстановката или труден проблем, като този. Властват такива разнородни усеща, само че обстановката, в която живеем, е изключителна ", споделя Иниеста в Twitter.

" Има едно нещо, което знам. Преди да създадем повече вреди: разговор, хората, които дават отговор за всичко, би трябвало да отворят разговор. Направете го за всички нас. Заслужаваме да живеем в мир ".

Испания е хазаин на Албания в квалификациите за Световното състезание в петък, когато се надяват да подпечатат мястото си в Русия следващата година. Иниеста е контузен, само че самичък е изискал да излезе на лагер и да бъде част от тима в този миг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР