Капитанът на българския национален тим Кирил Десподов не скри задоволството

...
Капитанът на българския национален тим Кирил Десподов не скри задоволството
Коментари Харесай

Десподов: Нещата ще се получат, но трябва време

Капитанът на българския народен отбор Кирил Десподов не скри задоволството си след триумфа с 1:0 над Северна Македония от Лига на нациите. Именно нападателят осъществя единствения гол в мача в Скопие.

„ Как да не съм удовлетворен, когато побеждаваш в такова дерби. За мен се получи дерби на терена. Щастлив  съм от успеха освен за нас, само че и за цялата страна.  Аз им споделих и преди мача, както и в съблекалнята, че би трябвало да сме спокойни и да не се подаваме на провокациите както на терена, по този начин и отвън него ”, показа той.

„ Винаги ще има освирквания. Тези неща би трябвало да ги одобряваме с мотивация, а не да се подаваме, тъй като можем да се изкараме глупави картони. За нас беше значимо да сме спокойни и да играем нашата игра, да съблюдаваме напътствията на треньора. Както виждате успяхме да спазим напътствията на треньора и да победим тима на Северна Македония. Радостно е, че не допуснахме гол. Имаше много контри, само че няма значение. 1:0, само че въпреки всичко са три точки ”, сподели още Десподов.

„ Според мен е рано да се правият някакви генерални заключения за работата на Кръстаич Играем динамичен футбол, не играем нерешителен футбол. Мисля, че нещата ще се получат, само че би трябвало време Трябва да сме спокойни и да не подвигаме доста главата да сме стъпили крепко на земята. Трябва да бъде обещано време. Имаме доста млади момчета, които обаче се броят, раздават се, виждате какъв дух има. Това би трябвало да бъде държанието на тима ”, приключи нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР