Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975

...
Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975
Коментари Харесай

Радан Кънев: Със семейството ми взехме решение да се върнем в България

Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и връща фамилията си в България, откакто бе определен за повторно за евродепутат. 

Според данните на ЦИК Ицо Хазарта, Никола Минчев и Кънев отиват в Брюксел. 

" След окончателното броене е извънредно време да благодаря, от сърце, за поддръжката.

Тези близо 40 000 преференциални гласа, и изключително безапелационното първо място в София и Варна, ми дават вяра, че в България избирателен диалог за политика и напълно положителна акция са към момента вероятни и сполучливи.

А диалог за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, занапред ще би трябвало да се води. И в Брюксел, само че най-много - в София, Варна, Павликени и Калояново...

Затова и със фамилията ми взехме решение да се върнем в България (т.е. Борис да учи, а Деница да работи в София, а аз да хвърча всяка седмица). Така ще мога да извозвам най-малко половината от времето си тук, където предстоят тежки месеци или години и тежки решения.

Но за това - по-късно. Сега - още един път благодаря на всички, които дадоха гласа си, и изключително на тези, които работиха непрекъснато през последните 6 месеца, с цел да бъде сходен резултат вероятен. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР