Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов застана

...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов застана
Коментари Харесай

Кирил Десподов пред БНТ: С малко повече опит днес можехме и да измъкнем победата

Капитанът на българския народен тим по футбол Кирил Десподов застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да разяснява равенството 1:1 против Азербайджан в приятелския мач, който се изигра на стадион " Тофик Бахрамов " в Баку.

Според Футболист №1 на страната ни през последните няколко години " лъвовете " са основали задоволително обстановки, с цел да стигнат до крайния триумф в срещата, само че в края и неналичието на опит им е попречила това да се случи.

" И двата тима имахме шансове да отбележим повече голове. При 1:0 ние пропуснахме добра опция да вкараме още едно попадение, само че като цяло мисля, че равенството е закономерно ", съобщи играчът на гръцкия ПАОК.

" Започнахме леко несигурно през днешния ден, само че мисля, че след това създадохме задоволително положения. Жалко е, че в края ни изравниха, само че ще продължим да работим, да се влагаме в мачовете. С малко повече опит през днешния ден можеше и да измъкнем успеха ", разяснява още Десподов.

Припомняме ви, че към 70-ата минута на дуела точно той пропусна да се разпише от преференциална обстановка в миг, в който България водеше в резултата с 1:0 и възможен втори гол можеше да приближи доста " трикольорите " до успеха против Азербайджан.

Целия диалог с Кирил Десподов гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР