Капитанът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова все

...
Капитанът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова все
Коментари Харесай

Симона Дянкова: На мен винаги са ми казвали, че съм индивидуалистка

Капитанът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова към момента не е решила с какво ще се занимава след края на кариерата си. грациите ще вземат участие в бенефис на 16 декември в " Арена Армеец ", а през днешния ден Дянкова чества рожден ден.

" На мен постоянно са ми казвали, че съм индивидуалистка, тъй като имам характерни качества и по тази причина ми беше алтернатива дали да продължа за отбор или не. Но когато видях девойки, треньорите разбрах, че там ми е мястото. Беше някак особено, имаше нещо. Започнахме да вършим детайли, видяхме какъв брой си приличаме и допълваме с девойките. Видях, че Весела Димитрова е доста строга, само че ще се работи на 100% и няма метод да не се реализиран триумфи.

Трудно ми е да кажа коя съм. Може би другите би трябвало да кажат. Все още се диря и намирам. Едно обикновено момиче, което има разнообразни ползи и желае да прави доста неща. Спомням си, че госпожа Илиана Раева, когато ме видя за първи път сподели, че имам " друга аура ". Много деятелен човек съм, мога да бъде и спокойна и уравновесена, само че също по този начин и шумна и дива. Съветът, който в никакъв случай няма да не помни, е да бъда търпелива и да изчакам своя миг.

Първото ми усещане от Весела Димитрова беше, че е по-различен треньор. Тя пристигна от Швейцария и може би виждаше нещата по друг метод. Видях, че е доста строга и взискателна, и някак пролича нейната упоритост, което както споделих, ми оказа помощ да остана в отбор. С Михаела Маевска бяхме близки и преди да стане треньор. Не ми беше необичайно, че става треньор, беше естествено - да съобщи своя опит. Тя носеше спокойствието на тима. Това, че мина доста бързо от играч в треньор и знаеше, кое им е помогнало на тях и къде би трябвало да се промени, с цел да имаме триумф ние, ни оказа помощ извънредно доста. Благодарна съм, че двете повярваха в мен и ми дадоха шанса да бъда част от този отбор и да извървим този път дружно!

Определено Европейското състезание във Варна. Искам да изтрия това съревнование от съзнанието си. Тази неточност още на първото комбиниране, в никакъв случай не съм бъркала на това съчинение. Още по-тежко ми беше по-късно, дори не желаех да остана във Варна на отмора, желаех да се прибера в София, да се върнем в залата и да стартираме да се готвим за идващото съревнование и просто да пристигна друго съревнование и да знам, че това не е последното. А и това се случи на финалната права преди Токио. Но може би по този начин трябваше да случи и да ни послужи като трамплин. Толкова ми беше мъчно, даже не можех да се разплача.

Отказването беше разумно решение. Естествен свършек. Не знам какво щеше да стане, в случай че беше различен свършек или Олимпиадата не се беше провела. Не желаех въобще да слушам, че има вид да не се организира. Исках да играем в Токио, там където сме си го представяли още през цялото време.

Освен девойките ще ми липсват и треньорите. Другото, което ще ми липсва най-вече е сцената. Винаги ми е харесвало да бъда на нея пред аудитория. Цялата страст от надпревари, колкото и отговорно да е, че представяш България, страстта е неповторима ", сподели Дянкова в изявление за фейсбук страницата на БФХГ.
 Илиана Раева: Надяваме се и в самостоятелното да имаме гимнастичка, която също да доближи най-големите върхове в спорта
Илиана Раева: Надяваме се и в самостоятелното да имаме гимнастичка, която също да доближи най-големите върхове в спорта

" Готвим се доста интензивно, доста старателно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР