Капитанът на английския футболен Брайтън Люис Дънк подписа нов договор

...
Капитанът на английския футболен Брайтън Люис Дънк подписа нов договор
Коментари Харесай

Капитанът на Брайтън Люис Дънк подписа нов договор с клуба

Капитанът на британския футболен Брайтън Люис Дънк подписа нов контракт с тима за 3 години, оповестиха от клуба от Висшата лига.

Юношата на Брайтън мина квотата от 400 мача за отбора през сезон 2022-23 и оказа помощ на " чайките " да се класират за Лига Европа, откакто приключиха на влиятелното шесто място.

Предишният договор на Дънк изтичаше след две години, само че той направи доста мощни мачове под управлението на мениджъра Роберто Де Дзерби и клубът възобнови контракта му до 2026 година.
" Наистина съм благополучен поради новия контракт. Това е добра вест за Люис и клуба. Дълъг живот на капитана! ", разяснява италианският треньор.

Централният бранител получаваше непрестанно похвали от Де Дзерби в края на предишния сезон за това, че играеше с болки, с цел да помогне на Брайтън да се класира за Европа.

Дънк направи дебюта си за Брайтън през 2010 година и е основен състезател за похода им от Лига 1 през Чемпиъншип до Висшата лига. 31-годишният бранител изрази неотдавна желанието си да приключи кариерата си в родния си тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР