Капитанът и голмайстор на еквадорския национален отбор Енер Валенсия все

...
Капитанът и голмайстор на еквадорския национален отбор Енер Валенсия все
Коментари Харесай

В отбора на Еквадор не се притесняват за контузията на голмайстора им

Капитанът и голмайстор на еквадорския народен тим Енер Валенсия към момента не е изцяло възобновен от травма на коляното преди конфликта на тима му от група А на Световното състезание против Нидерландия. Южноамериканците могат да преминат към осминафиналите едвам за повторно, в случай че завоюват мача с " оранжевите ".

33-годишният състезател стартира да накуцва, откакто означи два гола при първата победа на Еквадор против Катар в мача на откриването в неделя, само че това надали ще му попречи да играе против нидерландците в петък. " Вчера направихме фотоси на контузеното място. Няма нищо съществено. Само леко изкълчване ", сподели лекарят на тима Камило Чикито пред кореспонденти. " От него зависи по какъв начин ще се развие обстановката през идващите няколко дни във фитнеса и на терена ", добави лекарят. Треньорът Густаво Алфаро сподели, че чака ветеранът да играе, само че почитателите са обезпокоени и уебсайтът на националния тим сподели фотография на Валенсия с надпис: " Бъдете спокойни “.

Междувременно, вратарят Ернан Галиндес е удовлетворен, че Еквадор управлява личната си орис след успеха с 2:0 над домакините на шампионата. " След като победихме Катар, подвластен единствено от себе си. Фокусирани сме върху работата и разбираме, че ни следва доста сложен мач в петък, само че сме уверени, че можем да реализираме позитивен резултат ", сподели той пред кореспонденти на същия брифинг за медиите в Катар. Трикратните финалисти на Световни шампионати от Нидерландия също завоюваха първия си мач с 2:0 против Сенегал, което ги сложи на върха в групата дружно с Еквадор с по три точки.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР