Капитан I ранг о.р. Васил ДановПутлеристките войски отново отстъпват от

...
Капитан I ранг о.р. Васил ДановПутлеристките войски отново отстъпват от
Коментари Харесай

Треперят, в смъртен страх обзети

Капитан I сан о.р. Васил Данов

Путлеристките войски още веднъж отстъпват от Североденецк. Още двама генерали от „ непобедимата и именита “ алена войска скоропостижно са отпътували на концерт при Йосиф Кобзон. „ Малките “ Румъния и България и още по-малките Македония и Черна гора осуетиха авансово оповестена публична аудиенция на „ великия “ Сергей Лавров при не по-малко великия Александър Вучич.

В тарапаната към нападателната война на Путиновия режим против Украйна „ самостоятелни “ от Кремъл хакери удариха страницата на Атлантическия съвет във Facebook.

Искрено им благодаря за великодушния и непредвиден подарък в навечерието на петата годишнина от основаването на Атлантическия съвет на България! Височайшето внимание от страна на съветското посолство и на незнайните воини от съветските Информационни войски

са подарък, равносилен на званието „ Герой второго Советского Союза “

Вече никой няма да посмее да съобщи, че Атлантическият съвет зависи финансово или идейно от някого. Че мненията, прогнозите, апелите и събитията, които провежда, са маргинални, незначителни, измислени. Че никой не ги вижда.

В последните си спазми тираничните режими са освен непредвидими, само че и извънредно рискови. След като получи пестник в муцуната и бе демаскирана пред цивилизилования свят, кремълската хунта се мята като ранен звяр. Смени задачата и смисъла на „ специфичната “ си интервенция в Украйна. Закани се да удари и Молдова. Заплаши с стопански наказания Швеция и Финландия, които с нищо не зависят от нея.

Тези дни небезизвестният политически смешник Рогоз(к)ин отново яхна метлата и едновременно заплаши четири страни от НАТО. Закани им се с още непроизведената ракета „ Сармат “, която можела без да ги пита да им аргументи големи вреди.

Рогозкин и другите великодушни на приказки научно-космически импотенти не си задават въпроса - „ А след това? “. После, след действителните, а не мними удари против натовски страни и ответния удар на Алианса? Когато несъществуващите „ галактически “ войски на Руската федерация и целият „ великий и могучий “ съвсем някогашен и още по-настоящ Съюз на съветските социалистически републики ще би трябвало да понесат

тежката десница на нуклеарното отмъщение,

стоварило се откъм Съединени американски щати, Англия, Франция и другите 27 страни от Северноатлантическия контракт?

Леката конница от Информационни войски, олицетворявана от постоянно недоумитата и полупияна Маша Захарова, постоянно е разчитала на късата памет и на потомствената подкупност на така наречен русофили. Българският русофил е изчезващ, само че старателно драпащ да оцелее човешки дегенерат, който употребява част от патриотичния капацитет на българската нематериалност. Избирателно цитира Иван Вазов и Петко Рачев Славейков, Георги Джагаров и Любо Левчев ( “Дори вие, други Живков, не можете да ми възбраните да Ви обичам! “), прави неуместни паралели сред Кримската (1853-1856 г.) и Първата международна война, където Руската империя претърпява пагубен погром, навсякъде оскърбление и внезапни промени в политическия курс и държавното устройство.

След неуспеха в Кримската война мракобесът Николай №1 се самоубива (някои споделят, че умрял от инфаркт), а след тоталния погром на съветските войски през 1916 и 1917 година, за което забележителен принос има и Великият български боец, в Русия избухва буржоазна гражданска война, която предлага рационални пътища за излизане от злополуката.

Днес маломерният деспот Владимир Путин се пробва по едно и също време да се напъха в кървавата тога на шизофреника Иван Грозний, в сивия шинел на параноика Йосиф Висарионович и в сивичкия шлифер на подлия чекистки шмекер Юрий Андропов. И тъй като жалките му опити непроменяемо приключват с провал,

ядосаното джудженце заплашва света с нуклеарен апокалипсис.

Ако Украйна не капитулира – нуклеарен удар!
Ако НАТО не приключи поддръжката си за Украйна – нуклеарен удар!
Ако Съединени американски щати не спрат военните си доставки за „ фашисткия “ режим в Киев – нуклеарен удар!
Ако Швеция и Финландия... – нуклеарен удар!
Ако Румъния и България.... – нуклеарен удар!
Ако не цъфнат налъмите – нуклеарен удар!

Така и не схванаха, че и най-ужасните закани се изтъркват, стават банални, набиват скомина и раждат подбив. Както 707-те последни китайски предизвестия. Путин припомня само на христоматийната хлебарка от поемата на Корней Чуковски „ Хлебарка “ ( “Таракан “), която сама си повярвала, че е голяма и страшна, дълго всявала смут измежду животните, приели фейк-твърденията й, до момента в който не пристигнало някакво неинформирано врабче, което клъвнало самозабравилото се нездравословно насекомо.

" Вдруг из подворотни
Страшный исполин,
Рыжий и усатый
Та-ра-кан!
Таракан, Таракан, Тараканище!
Он рычит, и кричит,
И усами шевелит:
«Погодите, не спешите,
Я вас завчас проглочу!
Проглочу, проглочу, не помилую. "

Руските осведомителни ченгета и българските им прислужници

не желаят да чуват и да четат истини за нападателната война в Украйна

За хилядите избити мирни европейски жители, за стотиците изнасилени дами и дребни момиченца, за десетките хиляди военни закононарушения, с които за три месеца мародерският московски режим надмина изстъпленията на хитлеристките нашественици, газили земята на многострадална Украйна цели три години.

Др. Путлер в действителност се оказа надарен възпитаник на другарите Сталин и Хитлер.

Москва не съумя да построи Трети Рим, само че режимът в РФ все по-осезаемо придобива чертите на Четвърти райх.

Тези и голям брой други истини не желаят да чуват и да четат осведомителните копои на Втория Съюз на съветските социалистически републики. Колко им е да хакнат някаква страница на някаква неправителствена организация?

Не е ужасно, че Атлантическият съвет ще би трябвало да търси други осведомителни запаси. Страшното е, че в България съществува значителен и към момента рисков капацитет за путлеризъм, сталинизъм и за възкресение на към този момент заровения социалистически строй в страната ни.

Този недоубит съветско-български вирус всекидневно бива реанимиран от телевизионните канали на руската/съветска агитация, неконтролирано разпръсквана като БОВ (бойни отровни вещества) в българския ефир. Сред 400-те канала, които имам неудоволствието да одобрявам против възнаграждение от един от трите мобилни оператора-монополисти,

ежечасно се излива отровната продукция на:

TNT и TNT-4, TV-3 и Russian Travel, „ Пятница “ и „ Наше кино “. Флагманът на путинизма „ Первый канал “ е застинал в някакви цветни линии, като че ли се готви занапред да започва или най-накрая публично да се елементарни с пациентите си.

Руските телевизионни чекисти обичат да се крият зад нищо неказващи съкращения на британски език. Например, TNT, оповестена за развлекателна телевизия. Но учтиво е недоизказано кой е притежателят на постоянно ухилените й стратегии. Това е газовият монополист и преден отряд от путиновите Газови и Петролни войски, икономическият и медиен колос Газпром. Сами се досещате какъв брой справедливи и политически неутрални са водевилчетата и реалити-шоутата на добродушни чичковци, които сръбват водчица и описват вицове за непобедимия съветски мужик, постоянно надхитряващ ограничавания Запад.

Към рускоезичните телевизионни канали прибавят отровна мощ малките екрани на локални продажници: щатни миролюбци от Българска социалистическа партия, кресливи копейкаджии и (уж) доброволни водещи от безкрайния лист на проруски партии, неправителствени организации и „ сдружения “ за българо-съветска дружба, славянско единение, единство и блудничество с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело, както и всевъзможни други лабораторно и извънматочно заченати болшевишки и черносотенски ГМО-та.

Цялата тази сган ежеминутно облъчва бедния български фен с „ способени “ експертизи, отзиви, отворени писма и скрити послания, чиято единствена цел е

да зомбират съзнанието на зрителя-слушател,

да го отвратят от „ нападателния “ блок НАТО и от „ грабителския “ Европейски съюз, да приковат мисълта му към добрините, които ката ден ни претопля и препържва тов. Путлер.

Дърти и не толкоз дърти запасни генерали четвърти месец ни сугестират, че Украйна е трябвало да падне на втората седмица след началото на експанзията, само че поради благия манталитет на главнокомандващия и жалостивостта на съветското войниче към този момент бандеровските главатари и множащите се украински фашисти удържат някакви мними отбранителни линии.

Шестаци и други майцепродавци от Държавна сигурност дават „ нАучни “ мнения, че путлеристката интервенция се развива по проект, без някой в миналото да им е разкривал наличието на този строго конфиденциален проект.

И нито дума какво стана с тези 34 или 37 биолаборатории за страшни болести, разработвани от американски учени в Украйна, нито за прословутия „ военачалник от НАТО, канадец или британец “, който бил хванат от съветските асвабадители в лабиринтите на „ Азовстал “.

Всеки ден в обществените мрежи препречвам най-малко по десетина малоумници, които ми задават тъпи въпроси, пробват да подменят или да извъртят тематиката и да трансферират виновността за съветската експанзия върху НАТО, Съединени американски щати или Филанкишията. Натрупах емпиричен материал за половин дисертация на тематика „ Българският русофил – по-голям путинист от съветския рашист “. Непредставителната извадка, с която разполагам, сочи, че средностатистическият български путлерист най-често е мъж над 50 години, пияч с наднормено тегло, разведен или вдовец, постоянно диабетик с увеличена простата. Повечето лица от тази каста имат приблизително или по-ниско обучение, живеят в дребен градец или междинен регионален център. Висок е процентът на някогашни полицаи и на приключили сержантски и висши военни учебни заведения. Запасните офицери, с които постоянно се дърлям на тематика „ Великата и непобедима Българска народна армия и сегашната войска, унищожена от демокрацията “, имат манталитета на фатмаци, недоучили и съветски език. Повечето запасни военни и настоящи путлеристи са били сътрудници на Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) (Военно контраразузнаване) преди 1990 година

Докато съветски и антибългарски пропагандисти върлуват в медийното ни пространство, няма да има място за здравомислещ разбор, за почтена позиция, за откровено слово. Уж другата позиция, която също имала право на мнение, ще става все по-доминираща и бързо ще изтиква формалната позиция, която ще се смалява, свива и приглушава. Докато под благия поглед на другарките от Съвет за електронни медии и на други доброжелателни към путлеризма кокошки ще се свършат даже тези българи, откровено вярващи в Одата на насладата, Атлантическата харта и полезностите на европейския Ренесанс.

И тогава отново ще се върне епохата на ГУЛаг и на лагера „ Белене “, на безконечната Държавна сигурност

и на още по-вечната единствена партия, на граничната полоса и на оборудването „ Кльон “. Пак ще се редим по 12 години за „ Москвич “ или за „ Лада “, отново ще треперим, в случай че другар споделя политически анекдот.

За да не позволим с мазна „ братска “ усмивка за следващ път да удушат независимостта и свободата на страната ни, свободата на словото и свободата ни да живеем съгласно духа и избора си, до момента в който не са ни трансформирали в щастливи кокошки, дано да се опитаме да сторим следното:

1. С държавно разпореждане или с решения на Народното събрания да бъде въведен режим на изключително състояние. Като в Латвия. Поне до момента в който трае войната против Украйна. Този режим ще разреши да бъдат разтурени и неразрешени политическите партии-агенти на Кремъл, неправителствените организации и подправени сдружения с нестопанска цел, които ерозират националното схващане и приготвят почвата за смяна на държавния строй.

2. Да бъде уволнен сегашният състав на Съвет за електронни медии, да бъде признат нов Закон за електронните медии, посредством който да бъде реализиран по-строг надзор против разпространението на подправени вести, на съветска нацистка, религиозна, мракобесническа, нападателна антибългарска агитация.

3. Най-сетне да бъдат отстранени паметниците, названията на градове, улици, площади и други публични места, отдадени или свързани със непознати завоеватели и локални предатели, взели участие или съдействали за изтреблението на български патриоти, за установяването на комунистически или на различен античовешки публичен строй.

Това е. Докато войната против Украйна продължава, нашето Отечество е в заплаха.

Докато съществува чекисткият режим в Москва, бъдещето на децата и на внуците ни е под въпрос.

Победа за героична Украйна!

Путлер капут!
Да крепне и да процъфтява единството на нациите и страните от Северноатлантическия контракт и от Европейския съюз!

*Капитан I сан о.р. Васил Данов е член на Атлантическия съвет на България, боен публицист, магистър по политология от ПУ, „ Паисий Хилендарски “, бакалавър по публицистика от Лвовското висше военнополитическо училище
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР