Кънев остро разкритикува обещаните от ГЕРБ 1 000 лв. минимална

...
Кънев остро разкритикува обещаните от ГЕРБ 1 000 лв. минимална
Коментари Харесай

Петър Kънев: Само БСП може да отстрани ГЕРБ от властта. Разпиляването на гласовете е вредно за България


Кънев остро разкритикува обещаните от ГЕРБ 1 000 лева минимална заплата и 2 000 лева междинна работна заплата до края на идващия мандат, защото по неговите думи това са елементарно постижими цели, без значение кой е не власт.

" От ГЕРБ се държат като шеф на водопад - с тях или без тях, тези цифри ще бъдат реализирани ", означи той.

" Колкото се отнася до правораздаването, единствената по-голяма нелепост на ГЕРБ предлагането им за прокурор, който да проверява основния прокурор, беше предлагането им за нова конституция ", разяснява лидерът на бургаската листа на левицата.

По тематиката за качеството на законодателството в отиващото си 44-то Народно заседание, Кънев дефинира като " бардак " процеса на внасяне на промени в законите. Като ръководител на парламентарната икономическа комисия, той даде образец със Закона за индустриалните паркове, в който ръководещите са внесли 42 нови члена и 14 нови параграфа сред първо и второ четене, на процедура променяйки го изконно.

" България безпределно доста се нуждае от промени след 12-годишното пагубно ръководство на ГЕРБ. На 4 април би трябвало да се гласоподава сбюлетина №4, тъй като единствено Българска социалистическа партия може да в профил ГЕРБ от властта. Разпиляването на гласовете е нездравословно за България ", сподели на финала на дебата Петър Кънев.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР