Канело Алварес защити титлите си в ктегория суперсредна с победа

...
Канело Алварес защити титлите си в ктегория суперсредна с победа
Коментари Харесай

Канело Алварес ще оперира лявата си ръка

Канело Алварес отбрани купите си в ктегория суперсредна с победа с единомислещо решение против Генади Головкин в Лас Вегас. Мексиканецът призна незабавно след триумфа, че би трябвало да претърпи интервенция на лявата си ръка. Алварес към този момент е с 58 победи и единствено 2 загуби на професионалния кръг. Той остави зад тила си провалянето от Дмитрий Бивол в лека тежка категория в предишния си дуел на 31 май.

„ Головкин е тежък съперник. Доволен съм, че завоювах. Сега обаче се нуждая от интервенция на лявата ръка след този пердах. Но се усещам добре. Аз съм войник и тъкмо по тази причина съм тук “, разгласи Алварес.

„ Доволен съм, че споделих кръга с Головкин. Дадохме на почитателите страховит мач. Доволен съм, че бях част от това. Преминах през сложни моменти неотдавна. Преодолях загубата от предишния мач. Но това е добре за всеки, тъй като след загуба би трябвало да слезеш на земята и да работиш доста. Генади е страховит войник. А аз в този момент виждам напред “, добави мексиканецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР