Кане корсо е голяма и мощна порода кучета, която първоначално

...
Кане корсо е голяма и мощна порода кучета, която първоначално
Коментари Харесай

Кане корсо подходящо куче ли е за дете?

Кане корсо е огромна и мощна порода кучета, която в началото е била отглеждана за лов и защита.

Кане корсо уместно куче ли е за дете?

Те са интелигентни, волеви и защитни, което ги прави отличен избор за фамилии с деца. Те обаче се нуждаят от ранно и поредно образование и социализация, с цел да се държат добре и да развият здравословна връзка с децата.

От значително значение е да имате поради, че както всички кучета, Кане Корсо може да стане прекомерно защитно, в случай че не са вярно социализирани или в случай че се усещат застрашени. Ето за какво е значимо да се следят всички взаимоотношения сред децата и кучето и да се подсигурява, че детето схваща по какъв начин да се отнася към кучето с почитание и добрина.

Като цяло Кане Корсо е привързана порода, която основава мощни връзки със фамилията си, в това число с децата. Те са известни със своята преданост и отбрана и са отлични пазачи. Те обаче изискват мощен водач и някой, който има опит в образованието и боравенето с огромни кучета.

Също по този начин е значимо да се означи, че при развъждане Кане Корсо изисква доста физически извършения и умствена стимулация, с цел да бъдат щастливи и здрави. Отглежданите деца с кане корсо би трябвало да са задоволително огромни и задоволително виновни, с цел да оказват помощ в даването на този тип грижа.

Едно от основните неща, които би трябвало да запомните, когато отглеждате дружно дете и Кане Корсо, е, че те се нуждаят от подобаваща социализация и образование от ранна възраст. Това ще им помогне да станат добре приспособени и другарски настроени кучета, които се усещат удобно измежду хора, изключително деца. Важно е да ги научите да бъдат нежни и да не подскачат на хората, изключително на дребните деца.

Семействата с деца също би трябвало да имат поради енергийните равнища на кучето и потребностите от извършения. Кане корсо са дейна порода кучета, която обича да играе и да тича, тъй че фамилиите с деца би трябвало да са готови да им дават доста благоприятни условия за извършения и игра. Редовните разходки, джогинг и пътуванията до парка могат да оказват помощ на вашето куче да бъде щастливо и крепко.

 Кане корсо уместно куче ли е за дете?

В умозаключение, Кане Корсо може да бъде уместно куче за дете, стига фамилията да се ангажира да обезпечи уместно образование, социализация и контрол. С вярното образование на кане корсо, социализация и внимание, кучето може да бъде любящ и предан сателит на децата.

Вижте още:

- Хранене на кане корсо;

- Характер и държание на кане корсо;

- Обяви и цени за кане корсо.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР