Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от

...
Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от
Коментари Харесай

Копейкин рие срещу кабинета Габровски - паднали маските на полителита у нас

Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и оферти от него проектокабинет са проява на ГЕРБ. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов. 

“Не разясня имената в проектокабинета. Ние постоянно сме коментирали единствено политиките. Кандидатът за министър-председател не е от голяма важност. Важни са политиките, които този проектокабинети желае да съблюдава. Ние не ги виждаме като национални ползи на България ”, сподели Костадинов. 

Той дефинира проектокабинета на проф. Габровски като “демонстрация ” на ГЕРБ.

“Фактът, че в него липсват ярки лица от структурите на ГЕРБ е доказателство за това нещо ”, счита Костадинов. 

Той отхвърли оферти от претендент министър-председателя експертен кабинет да е вероятен. “Няма по какъв начин да има експертен кабинет, който да е самостоятелен политически. Въпреки, че това се пробва да потвърди професор Габровски ”, счита водачът на “Възраждане ”. 

“Решенията, които се взимат в това Народно събрание, и упоритостта Народното събрание да излъчи кабинет, който да продължава политиката на това Народно събрание, е доста по-лоша вероятност, в сравнение с новите избори ”, сподели още Костадин Костадинов, който прикани другите партии “да стигнат до прозрението, че би трябвало да следват ползите на своите гласоподаватели, а не ползите на хората, които ги стартират в политическия живот ”. 

Той отхвърли да има късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат. “Най-доброто решение са новите избори. По-добре ужасяващ завършек на този Народното събрание, в сравнение с смут и безспир и по-късно да се опитваме да влачим някакво зомби-правителство ”, съобщи Костадинов. 

И заключи: “Този проектокабинет дефинитивно демаскира българския политически хайлайф ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР