Кандидатурата на ексслужебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета

...
Кандидатурата на ексслужебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета
Коментари Харесай

Виолета Комитова може да се кандидатира за кмет на София

Кандидатурата на ексслужебния министър на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова евентуално ще бъде издигната в идните локални избори за кмет на столицата. Това се разбра от нейно присъединяване в Българска национална телевизия.

Инициативата не идвала от самата Комитова, а от група жители, които я потърсили и я увещавали да основат предприемчив комитет за издигане на нейната кандидатура. Тя ги питала за какво и от диалозите изялзол, че доста я харесвали и одобрявали активността й като длъжностен министър, изясни самата Комитова. Тя обаче заключи, че това е в бъдещето и не било в този момент на дневен ред да се приказва за локалните избори, само че позволи, че те можело и да се проведат предварително.

Комитова подсети, че до момента в който е била длъжностен министър е подготвила законопроект за ВиК, тъй като към това я потикнало бедственото състояние на водните сдружения откакто цените на тока за бизнеса потеглиха нагоре м.г.

Сегашният министър Гроздан Караджов имал право да си назначи за ръководители на държавните сдружения към Министерство на регионалното развитие хора, на които има доверие. Но трябвало да ги следи изкъсо, предизвести тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР