Кандидати за кмет на първия тур, които публично са заявили

...
Кандидати за кмет на първия тур, които публично са заявили
Коментари Харесай

В Благоевград привикват на разпит опоненти на кмета Атанас Камбитов

Кандидати за кмет на първия тур, които обществено са декларирали поддръжката си за самостоятелния Румен Томов на балотажа, са привикани в РПУ-Благоевград за разпит. За това сигнализира предизборният щаб на Българска социалистическа партия.

"МВР мачка най-силно преди балотаж ", написа в позицията на левите, изпратена до медиите, в която ги уведомяват за този случай.

Румен Томов е бизнесмен и самостоятелен претендент за кмет на Благоевград, подсилен от и от Българска социалистическа партия. На първия тур той завоюва втори резултат и отива на балотаж против Атанас Камбитов от ГЕРБ в неделя.

"В цялата страна акцията бе белязана от многочислени полицейски акции, ориентирани главно против претендентите на Българска социалистическа партия. Дни преди балотажа вниманието към този момент е ориентирано към Българска социалистическа партия и настрана към обединенията и партиите, които я поддържат. Стоим зад всички наши претенденти и хората, които ни глacувaт доверие. Призоваваме медиите да огласят случая в Благоевград в полза на обществото ", написа още в позицията на Националния избирателен щаб на социалистическата партия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР