Кандидатът за президент на БФС Христо Крушарски отличи детско-юношеския футбол,

...
Кандидатът за президент на БФС Христо Крушарски отличи детско-юношеския футбол,
Коментари Харесай

Христо Крушарски обеща ред в БФС

Кандидатът за президент на БФС Христо Крушарски отличи детско-юношеския футбол, съдийството, националния тим и градежа на нов народен стадион като цели в възможния си първи мандат като началник. Той призна, че е нереално да подсигурява ярко бъдеще за подобен къс интервал, само че даде обещание да вкара " ред и порядък " в родния футбол.
" Проблемите се вземат решение по един метод - с ред и порядък ", съобщи Крушарски.
" Първата ми задача ще бъде да огледам екипа и да преценява дали може да работи. В БФС към този момент има хора, които са влезнали в проблемите. Те просто би трябвало да се ръководят вярно. Първата колекция ще бъде със зоналните препоръки. Ще им показва моята визия и който може да работи, да почва да работи. Който не може, да си потегля с бърза скорост. "
Крушарски ще предложения всички претенденти за президент на среща, с цел да излъчат любимец за поста.
" С блъскане няма да стигнем надалеч. Най-важното са детско-юношеските школи (ДЮШ). В Локомотив първото, което направих, е да вкарам ред в ДЮШ. Родителите знаят, че не могат да участват на тренировките. От Локомотив стартират да излизат фрагменти и това ще го видите скоро. Ще завърша ДЮШ сигурно, без значение дали като президент на БФС, или като съсобственик на Локомотив ", закани се Крушарски.
" Друго значимо нещо е съдийството. За да се приготви за тежка борба, на един арбитър му би трябвало време. Защо би трябвало да му поднасям, че на следващия ден ще свири Левски - ЦСКА? По-добре му кажи месец авансово, с цел да може да се приготви. Ще застана твърдо зад съдиите и ще ги пазя от тези, които желаят да им въздействат.
Националният тим ще промени образа си още на втората година. Материал има, само че той би трябвало да се подбере и този, който води националния тим, се нуждае от сигурност.
Крайно време е да се построи и народен стадион. В Аржентина направиха украшение в най-голямата рецесия в страната. 100 или 200 милиона за една страна са никакви пари. Започваме самодейност част от налозите, които влизат от хазартния бизнес, да се разпределят във футбола. Ако това се направи, в аматьорските тимове ще бъдат обезпечени бюджетите за една година. Там е нужно държавно подкрепяне ", безапелационен е предприемачът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР