Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов беше

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов беше
Коментари Харесай

Избраха категорично Бербатов за президент на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов беше разгласен за началник на футболната централа със 76 гласа на конгрес от делегати, представляващи към 15% от общата численост на футболните клубове в България

Тази заран някогашният голмайстор на Манчестър Юнайтед и неговият екип дойдоха в НДК и проведоха собствен избирателен конгрес, наименуван публично "фарс " от настоящото управление на футболната централа, съобщи

В 15:03 часа присъстващите делегати освободиха от служба Борислав Михайлов и всички членове на Изпълнителния комитет. След това се пристъпи към гласоподаване за нов президент на БФС, като Бербатов беше единствен претендент.

Преди вота водещият Петър Величков разясни, че на именитият голмайстор ще са му нужни 39 гласа, с цел да завоюва на първи тур. При липса на такива, трябваше да се стигне до второ гласоподаване за единствения кандидат.

В 17:05 часа Бербатов беше разгласен за победител със 76 гласа "за " от 76 дали своят вот.

Димитър Бербатов бе определен за президент на БФС с цялостно болшинство от 76 гласа на конгрес от делегати, представляващи към 15% от общата численост на клубовете в България. Той застана на трибуната и се обърна към футболната общественост за първи път като началник на централата.

"Благодаря за вота на доверие, който ми давате. Основен приоритет ще бъде обединяването на всички футболни хора, което търсим. То минава през конгрес, с цел да се даде опция на вашите сътрудници също да изразят своето предпочитание. Това е най-демократичният вид.

Започваме да работим, да градим. Не споделям управляваме, а работим. Всички дружно - за по-доброто бъдеще на българския футбол ", сподели Димитър Бербатов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР