Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов алармира,

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов алармира,
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Все още не е ясно колко делегати ще има на конгреса

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов сигнализира, че към момента не е ясно какъв брой и кои клубове ще гласоподават на идния на 12 октомври избирателен конгрес.

Бившият нападател на националния отбор и " Манчестър Юнайтед " беше посетител в предаването " 120 минути ". В него той съобщи, че в изявленията си досегашният президент Борислав Михайлов си опонира, а постройката в центъра на София, в която до неотдавна се обитаваше централата, е заложена.

" Клубовете са 531 публично, макар че БФС опитваше да ги завиши, с цел да не признае подписката ни. Съдът обаче я призна. На 12 октомври ще бъде конгресът, финално. Делегатите към момента не са оповестени, за какво не са - гадаем. Трябваше да ги разгласят в петък. Знаем, че са 531 тима, ще бъде най-хубавият вид тези тимове да бъдат показани от 531 делегата, само че към този момент не са оповестени делегатите. Защо - попитайте другата страна ", съобщи Бербатов.

" БФС се спонсорира от УЕФА, от страната, в случай че имат обща работа, и спонсори. От УЕФА парите не са усвоени, Борислав Михайлов сподели, че бюджетът има 80 милиона, което са доста пари. Противоречат си, тъй като споделят, че в нашия футбол няма пари. Казват, че постройката на “Иван Асен 2” е заложена за 30 милиона, нямам визия за какво ", сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР