Кандидатът за министър-председател трябва да се излъчи от втория мандатоносител

...
Кандидатът за министър-председател трябва да се излъчи от втория мандатоносител
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кандидатът да министър-председател трябва да е от ПП

Кандидатът за министър-председател би трябвало да се излъчи от втория мандатоносител и това е  " Продължаваме Промяната ", това е позицията на Христо Иванов от Демократична България.

Трябва да се приказва с всички систематични сили при търсенето на поддръжка за държавно управление с втория мандат, чийто притежател е Политическа партия. Как тъкмо се търси поддръжката и по какъв начин тъкмо ще се подсигурява продължаващата поддръжка на един предстоящ кабинет, да за работи, това е значимо, стана ясно от думите на Иванов.

" Големият въпрос е по какъв начин държавното управление ще действа, по какъв начин се подсигурява този развой, това е в действителност е огромен въпрос, защото сега политическите сили са на равнище " аз с теб въобще не беседвам ", сподели още водачът на Демократична България, като добави, че е нужен програмен документ или акт, включително с деяние политическите партии да покажат какви са целите им.

" За да може да се търси поддръжка и толерантност за кабинет отвън кръга на политическите сили, ние ще се постараем да сглобим правителство отвън най-острите борби, тъй като другояче няма да бъде определен кабинетът. Лидерите би трябвало да останем в Народното събрание, там да остане борбата, само че и да търсим допирни точки ", добави още Иванов.

Отиването в другата прекаленост, при която хора, които нямат политически опит, които имат своите позитиви, само че създават проблеми, не са решение. Професор Габровски пристигна със поръчка за усмиряване на тона, само че това незабавно породи други въпроси, като този за прекомерно огромната секта на Национална движение „Симеон Втори" в неговия проектокабинет, която заявява своето завръщане на политическата сцена. В същото време водачът ѝ Симеон Сакскобургготски приема съветския дипломат. Това слага доста въпроси, стана ясно от думите на Христо Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР