Кандидатът за кмет от “Възраждане Ангел Георгиев е твърдо решен

...
Кандидатът за кмет от “Възраждане Ангел Георгиев е твърдо решен
Коментари Харесай

Ангел Георгиев от “Възраждане”: Пловдив има нужда от ново и енергично управление

Кандидатът за кмет от “Възраждане ” Ангел Георгиев е твърдо решен да покаже на пловдивчани, че има почтена и обективна управническа опция в лицето на непрекъснато бележещата растеж в социологическите изследвания, политическа организация.
Прочетете още
“Една от моите цели е жителите да схванат, че всичко е в техните ръце, че дружно можем всичко - да преборим локалния феодализъм, злоупотребите и корупционния възел, пречещ на развиването на качествена предприемаческа среда в града ни. Заедно можем да живеем в един по-добър, чист, благоустроен и хубав град. Аз се сблъсквам със същите проблеми, с които и всички останали поданици на Пловдив - неналичието на паркоместа и общински паркинги, разпадащата се инфраструктура, затворения за предизборни поправки, град. Опитвам се да преминавам със фамилията си през същите разрушени тротоари, построени в прорез с нормативната уредба, единствено с цел да се спестят няколко сантиметра строителни материали, а парите да захранят следващата компания, доближена до ГЕРБ.

Пловдив е град с безграничен капацитет на развиване и напредък и аз призовавам  всичките му поданици, които знам, че са влюбени в града си, да бъдат дейни на 29-ти октомври и да повярват, че в тях е силата да трансформират обстановката и да преборим статуквото. Моята цел е хората да повярват в себе си, да повярват в града ни, да повярват във “Възраждане ”, да повярват в мен, тъй като аз ще оправдая  тяхното доверие. Време е Пловдив да бъде ръководен от човек, за който думата “чест ” значи доста ”, разяснява на среща с жители, претендентът за кмет  от “Възраждане ”- Ангел Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР