Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян коментира

...
Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян коментира
Коментари Харесай

Антон Хекимян коментира резултата от изборите

Кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян разяснява резултата от вчерашните избори с пост във Facebook. Хекимян благодари на всички, които са дали своят вот за него и уточни, че резултатите от вота са притеснителни, поради ниската изборна интензивност и увеличаващият се брой на бюлетините „ Не поддържам никого ”.

Кандидатът на ГЕРБ-СДС прецизира, че следва сложен избор на балотажа и всеки носи отговорност за изборите си. „ Аз моя го направих и не скърбя. Ще работя и ще го не отстъпвам ”, написа още Хекимян.

„ Благодаря на всички, които ме поддържаха и гласоподаваха за мен. Уважавам избора и на тези, които не ме поддържаха и приветствам претендентите, които отиват на балотаж.

‼️Притеснителни са резултатите от този избор: първият е първи с едвам 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не поддържат никого и този резултат пораства!

За мен и може би за тези, които не гласоподаваха, следва сложен избор сред държавна сигурност и държавна благосъстоятелност! И да - всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не скърбя. Ще работя и ще го не отстъпвам! “, гласи целият пост на Хекимян.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР