Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина

...
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина
Коментари Харесай

Ивелина Василева присъства на литературна сбирка под наслов Европа през очите на люлинските творци

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ивелина Василева участва на литературна колекция под наслов "Европа през очите на люлинските създатели ".

Инициативата е отдадена на празника на Люлин и Деня на Европа – 9 май. Тя се организира в културен център Люлин, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Ивелина Василева поздрави присъстващи и им пожела креативно ентусиазъм. Тя акцентира, че ще работи за възстановяване качеството на въздуха и по-чиста околна среда. Ивелина Василева добави, че е значимо да запазим чистотата на водите и ще работи за създаване на екологична инфраструктура.

Кандидатите на ГЕРБ ще продължат да следват своята политика за по-чист въздух. Предприетите ограничения за чиста околна среда включват замяна на уредите за отопление на твърдо гориво с по-щадящи околната среда, екологичен превоз, енергийна успеваемост. Една от задачите е потреблението на пластмаси за еднократна приложимост да бъде понижено, а преднамереното потребление на микропластмаси да бъде лимитирано.

„ България заема почтено място в Европа и би трябвало да го пази. Европейската взаимност спомага за модернизацията на българските райони и реализирането на публично значими планове, които ежедневно усъвършенстват средата на живот в страната “, добави Василева.

По време на литературното четене кметът на Люлин показа авторско произведение, написано особено за празника на региона и отдадено на неговите съграждани.

Поетите и писателите към книжовен клуб Люлин също показаха свои творби.

На събитието участваха общинският консултант Ботьо Ботев, Екатерина Йорданова и Татяна Георгиева, както и кметът на Илинден Иван Божилов.

Литературното четене се организира за трета поредна година по самодейност на кмета на регион Люлин Милко Младенов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР