Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей

...
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей
Коментари Харесай

Андрей Ковачев участва в среща на тема Разговор за храбростта и професионализма на българските воини и бъдещето им като част от НАТО и ЕС

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев взе участие в среща-разговор за храбростта и професионализма на българските воини и бъдещето им като част от НАТО и Европейски Съюз. В полемиката с представители на военно патриотични организации, офицери от запаса и жители на регион „ Искър “ се включи и националният представител от ГЕРБ Валентин Радев.

Андрей Ковачев обясни европейските политики в региона на защитата и сигурността. „ В идващия Екологичен потенциал, без значение по какъв начин ще наподобява той, ще има рационални хора и тематиките, свързани с защитата и сигурността, ще продължат да са значими “, увери той. Ковачев посочи, че европейските жители желаят физическа и обществена сигурност, предварителна защита на тероризма, отбрана на сигурността на жителите и гарантиране на националния суверенитет на страните-членки на Европейски Съюз. „ Всичко, което вършим в Европейски Съюз и НАТО, е да има мощен дирек в Европа, “ добави Ковачев. На спонтанна анкета с участниците в срещата той попита: „ Готови ли сме да дадем повече пълномощия на Екологичен потенциал при решение на въпросите, свързани със сигурността на страните-членки посредством външната политика на Съюза. Преобладаващата част от присъстващите поддържаха тезата, че в името на сигурността си е належащо общата сигурност да бъде с приоритет.



„ Държавата стартира от защитата “, уточни Валентин Радев. Той добави, че работата на държавното управление е ориентирана, както към решаването на въпросите, свързани с мобилизацията на българската войска, по този начин и с грижата за хората в защитата, които са сложени в центъра на управническата стратегия на Политическа партия ГЕРБ. „ Европа е най-ценното нещо, което сме основали. Членството ни в НАТО е гаранцията за сигурността на България. Навсякъде, където съм бил и във всички формати, в които съм взел участие на интернационално равнище - постоянно получаваме доста висока оценка за работата по защитата на българската граница като външна на Европейски Съюз “, уточни Радев.

С признателност за провеждането на диалога за храбростта и професионализма на българските воини, ръководителят на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите Петър Велчев подари на Андрей Ковачев и Валентин Радев икона на Свети Георги Победоносец, трикольор и знаци на Съюза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР