Кандидатът за депутат от ``Продължаваме промяната``Бисер Русимов, съобщи във Фейсбук,

...
Кандидатът за депутат от ``Продължаваме промяната``Бисер Русимов, съобщи във Фейсбук,
Коментари Харесай

Кандидат на „Промяната“ се оттегля от изборите след атака от ЛГБТИ активисти

Кандидатът за народен представител от ``Продължаваме промяната``Бисер Русимов, заяви във Facebook, че се оттегля от бургаската листа на партията. Причината е във вълната от обвинявания, които кандидатурата му предизвика в социалните мрежи. 

Името на представителя на Политическа партия нашумя след  участието му в организацията на бургаското  " Шествие в поддръжка на българското семейство " - контрашествие на първия ``Бургас Прайд``. Според очевидци обаче  Русимов е запалил знаме на ЛГБТИ-общността по време на контрамитинга. 

``В листата за народни представители на ``Продължаваме Промяната`` в Бургас влязох, тъй като поддържам новият модел политици - почтени хора, които слагат публичния интерес пред персоналния, ежедневно``, написа Русимов.

Той прецизира, че повода да се откаже от предизборната конкуренция не е ``защото Л. Г, Б. Т, деятели ме дефинират като хомофоб и ме нападат, а тъй като не желая омразата против мен в една кална политическа акция да повлияе на стойностни хора с по-благородни и високи дела от тази да влизат в суетни битки``. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР