Кандидатът за депутат от коалицията Продължаваме промяната – Демократична България“

...
Кандидатът за депутат от коалицията Продължаваме промяната – Демократична България“
Коментари Харесай

Емил Соколов: Как ще променим България? С хиляди срещи всеки месец!

Кандидатът за народен представител от обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Емил Соколов разяснява резултата от изборите в неделя в обществената мрежа Фейсбук. Той прикани:

„ Горе главите! Да, резултатът не е това, което искахме. На спечелилите – честито. “

Според Соколов сигурно има позволени неточности , да вземем за пример организационни и информационни. Но той акцентира, че в този момент не би трябвало да има кавги и самобичуване и да се сочат с пръст. Напротив:

„ Един тим сме, сядаме, проучваме и вършим нужните промени. Това ще се случи и към този момент се случва. “

Соколов изясни също по този начин, че макар постигнатия резултат локалният щаб в Бургас е положил доста огромни старания по време на акцията . И тъкмо заради тази причина изрази убеденост, че идващият път обединението ще завоюва парламентарния избор. 

Соколов благодари и за постигнатия от него персонален резултат. Той заяви, че на последните избори е имал 218 преференции , а в неделя те към този момент са били 423 .

„ В Бургас това ме прави 6-ти в листата на ПП-ДБ и 4-ти по преференции, в случай че гледаме единствено Политическа партия. Съзнавам каква отговорност е това и в този момент ще продължим дружно да работим по идеите, с които се ангажирах през акцията – образованието, децата и културата “ , написа още той. 

„ Как ще стане това ли? Още този месец най-накрая ще би трябвало да учредим структурата на „ Продължаваме Промяната “ в Бургас. За да знаете къде сме, кои сме и че когато и да е сме разполагаем да се срещнем, да поговорим и да заменяем хрумвания. Проблемите може да са доста, само че дружно ще ги разгадаем. Без гръмки обещания, без ненужно политиканстване, а с неизменност и работейки в екип “ , акцентира той. 

Соколов изясни, че през тази акция е имал среща с хората от Полски извор. Той не им е заречен нищо. Оказват им само помощ да се учреди съдружие, което да оказва напън на институциите да разрешат проблемите на селото и по-точно – неналичието на канализация. 

„ Това е най-малкото – да изслушаш някого и да му дадеш съвет. На последните избори ГЕРБ са имали 69 гласа, а Политическа партия – 35. На тези избори ГЕРБ имат 55 гласа, а Политическа партия -50. Как ще променим България? Не със стотици, а с хиляди такива срещи всеки месец, без да сме в акция. Защото проблемите на хората са там и след 4-те седмици акция и от нас зависи дружно да ги разгадаем “ , написа още Соколов. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР